14,5 månad

Vi håller snart på att avsluta en väldigt slapp dag här hemma tillsammans. Hockeyn står självklart på i bakgrunden, och tvättmaskinen i källaren är strax klar. I veckan har vi tränat MBC, haft playdate i Tavelsjö och busat på Busplaneten. Jag fick lov att dra Cindy ifrån hoppborgen och rutschkanan när vi skulle åka. Hon var helt blöt i svett då hon sprungit och klättrat som en galning.

Äntligen har också Cindy gått och blivit på bra humör igen, och det gör dagarna så mycket enklare. Nu är det en fröjd att leka, mata och prata med henne. Just med hennes tal rullar det verkligen på, och från igår har hon lärt sig säga gucka (gurka), docka, gubbe och kocka (klocka).

Hon kan de flesta kroppsdelarna på sig själv och kan även peka ut våra, hon håller upp pekfingret om jag frågar henne hur gammal hon är, hon låter även trappen helt vara när vi inte har trappgrinden för då hon lärt sig att hon endast får lov att gå upp när mamma eller pappa är med. Hon kan namnet på säkert ett 50-tal grejjer (om inte mer) som jag ber henne hämta eller lägga tillbaka.

Påklädningen är också rolig då hon vet exakt vart hon ska sitta när vi ska ta på och av kläder och skor.

Dock är hon väldigt mammig just nu, och vill helst inte leka eller sitta med Sebbe. Det är väl inte så konstigt egentligen då hon endast får 1-3 timmar per vardagskväll tillsammans med honom.

Cindy 7 månader gammal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0