Vab-dag

Vi förstod nästan redan igår kväll att det skulle bli en hemmadag för oss idag. Cindy hade lite feber igår och är rätt så snorig, så hon får vila upp sig en stund nu.

Försöker att underhålla henne, men man är verkligen inte lika påhittig som dom är på förskolan.
 
Jag och Sebbe har gjort ett ryck och lagt ut mängder med prylar, möbler, lampor, bilar och diverse på olika säljsajter på nätet, och redan första dagen drällde det in mejl och telefonsamtal, så flera saker är redan sålda. Va skönt det är att bli av med saker som bara ligger i någon låda eller tar upp en massa plats i förråden.
 
Ska gå igenom ytterligare några grejjer nu medans Cindy sover sin välbehövda sömn.

Härliga lördagskväll

Nu: Mys i soffan med finaste maken!

Urbillig shopping

Det är verkligen svårt att ta sig tid att sitta och blogga nu när jag inte längre är mammaledig. Förut kunde jag gärna publicera tre inlägg om dagen, men nu får jag vara glad om det ens blir ett i veckan. Jag ska försöka bättra mig för eran skull.
.
Igår erbjöd sig min mamma att hämta hem lillan från förskolan redan vid 13.30. Cindy vart överlycklig när mamma väckte henne från sin sovning i vagnen. Och när väl jag och Sebbe kom hem efter jobbet, hade mamma dammsugit nedervåningen och lastat hela köket full med kläder till Cindy, och massor med frukt och grönsaker, hembakat bröd och bullar. Tack snälla! Vilken bra början på helgen :)
 
Den här dagen har också fortsatt i samma anda då jag och mamma shoppade loss på Megaloppisen på Nolia. Jag fick tag på en i princip oanvänd vinteroverall från Kaxs, och en hel Ica kasse med kläder där alla plagg kostade 10 spänn styck. Även idag köpte mamma kläder till Cindy, tack igen!

8 par byxor, 6 tröjor, 1 klänning och ett par tjocksockar.
1 par täckbyxor och den fina overallen från Kaxs (bäst i test i år!)
 
Som om det inte vore nog vann jag ett par röda Kuoma vinterskor på Tradera till ett bra pris nu på eftermiddagen. Nu är snart ungen rustad för vintern :)

Föräldradag med bästa Cindy

Idag har jag haft min första lediga dag sedan vi bestämde att Cindy ska få 4-dagars vecka på förskolan. Jag kommer att vara ledig varannan onsdag och Sebbe varannan tisdag. Det känns som ett bra upplägg, plus att vi får mer tid tillsammans med henne. Det har varit en fantastisk dag då hon faktiskt har varit på bra humör sedan hon vaknade 05.15 imorse. Vi har gjort flera ärenden i stan och storhandlat på Maxi, köpt ett par fodrade allvädersstövlar, hämtat ut mitt körkort med mitt nya efternamn, släppt in rörmokaren här hemma som har fixat vårat badrumselement, ätit massor med mat (för ovanlighetens skull), och busat ute en stund.

Det är bäst att ta på sig hörselkåporna då mamma och pappa dolar på med maskinerna.
 
Sebbe är på innebandymöte, så därför tänkte jag nu passa på att ställa mig på crosstrainern och se ett avsnitt av Hart of Dixie.

1,5 års dagen


Älskade unge som blev 1,5 år idag!
 
Dagen har gått i sin stilla lunk med en tidig morgon, ett x antal utbrott från Fröken bestämd, lite städning och rensning, bärplockning, vovve-besök, tantfika och en hel del tittande på Nicke Nyfiken.
 
Igår fick Cindy nya stövlar av en snäll granne då vi beklagat oss över hennes gamla. Till och med förskolan har påpekat att dom är så svåra att ta på, så nu är vi supernöjda över dessa rosa Tretorn. Tack snälla!
 
Nu ska jag passa på att se ikapp lite serier under tiden Sebbe är iväg och lirar gubbfotboll, trevlig kväll!

RSS 2.0