Bakis lördag

Kvällen i Bjurholm var hur skoj som helst. Jag drack mycket vin och Sebbe inget alls. Cash is King spelade, och riktigt bra dessutom. Sebbe tyckte visst att dom förstört vissa låtar, men jag märkte såklart ingenting :) Vi dansade hela kvällen, och så jäkla roligt det var. Var dock en hel del original där, men dom störde inte så mycket.

Idag händer det nog inte mycket. Skulle behöva städas här hemma, men än har då ingen av oss tagit tag i det... Börjar gruva mig för en ensam-vecka själv. Skrutten ska iväg på kurs i Skellefteå, fem hela dagar. Huvva. Har bestämt att han får laga några matlådor åt mig, så att jag klarar mig, haha. Annars lär jag ju bara sitta här hemma och tro att allt lagas av sig själv. Han är så duktig så.

Usch

Åhhh. Känner mig störd. För det första så går den här sömnsjukan inte över. Måste fortfarande stanna minst två gånger på väg till Nordmaling och sova. Stannade vid e4'an och somnade på en gång. All tung trafik gick förbi och gungade till bilen, men märkte det inte ens. 40 minuter senare vaknade jag. Går knappt att hålla ögonen öppna ändå. Och för ni som känner mig vet att jag inte brukar gå och lägga mig senare än tio på kvällen. Dock blev det lite senare igår för Sebbe hade match i stan, så vi var inte hemma förrän halv elva. Men ändå. Matchen gick ju förresten sådär. Förlust med 4-3. Synd för grabbarna.

Och för det andra var jag med i en intervju i facktidningen idag. Blä.

Ska gulla lite med älsk och tigga till mig lite massage :) Det behöver jag. Och just ja, har köpt ett dubbeltäcke idag. Ska bli mys.

Här är Sebbes nya gitarr som han är och plinkar på. Visst är den snygg?


Festbilder

Kom på att jag bara måste lägga ut bilden från i lördags där Emil agerar golvtrasa och Chrille ser ut som värsta spjuvern. Han blev släpad runt ganska långt av nån konstig anledning.



Och det här tyckte Sebbe var roligast på hela kvällen. Dricka cider och bli fotad tillsammans med sin stora idol Chevy Chase.


Skallig tant i Tväråbäck

Det här utspelades igår precis innan vi skulle gå och lägga oss. Sebbe står i badrummet och jag har just krupit under täcket...

Sebbe: "Gumman?"
Jag: "Ja vännen, vad är det?"
Sebbe: "Alltså, har du tagit av dig peruken och lagt den i badrumsskåpet eller?"
Jag: "Va?" Fattar ingenting.
Sebbe kommer ut och visar mig min hårborste... "Det är säkert ett halvt kilo hår på den här. Du vet väl om att du kommer att vara flint om tre år?"
Jag blänger argt på honom och kommer med nån dålig förklaring om att det blåser så mycket nu och att håret tjorvar så mycket när man ska borsta ut det.

Men va fan? Han kanske har rätt... Jag kommer bli den skalliga damen. Och jag vill inte! Inte nog med att han redan har lagt ut en varningsmatta om att han bor med en kärring, nu kallar han mig skallig också. Hmmmm.

Lilleplutt

Kom på att jag ju måste hälsa ner till min Joanna och hennes Daniel och såklart den nya i familjen, lilla Edwin. En skrutt som komme väldigt fort, och som vi här uppe är sååå nyfikna på att få träffa.

Här är jag och min förredetta kombo för hundra år sen. Känns så i alla fall. Tänk att vi klarade ett helt år på Ålidhem med alla galenskaper, och människor som invaderade våran lägenhet typ jämt. Haha.




Puss på dig bruttan! (Snacka om seriösa tjejer :)...) Hoppas lilla kolik-Edwin snart mår bättre.

Trötta sambos

Sebbe boy somnade till söndagsfilmen, vilket nästan aldrig har hänt. Och jag har legat efter E4'an idag och kört. Fick lov att stanna två gånger på väg till Nordmaling. Sov i 40 minuter i Hörnefors, och det behövdes kan jag ju lova. Snacka om trafikfara... Helgen tog nog på lite i alla fall.

Var en sväng på 4Sound, och nu har han bestämt vilken gitarr det blir. En riktigt snygg sådan också faktiskt. Och nåt som var bra var att man kunde koppla in hörlurar på förstärkaren, så blir man less att höra på hans plinkande, så behöver man inte höra... Hihi. Puss Sebbe ;) 

Har äntligen fått se mitt älskade 'ensam mamma söker' ikväll. Shit va glad man blir. Genomglad på nåt sätt. Sen har älsk mekat med volvon, så hoppas att den går igenom besiktningen imorgon...

Bju i alla fall på en bild på oss... (En väldigt skäggig karl... Tur att han har rakat sig lite nu :)...)




Och en till från förrförra sommaren på våran husvagnssemester...





Huset

Som sagt så har vi just blivit med hus. Och stolta ägare dessutom. Efter att ha varit och kollat på ett x antal objekt fastnade vi för ett hus ute i Tväråbäck. Ganska otippat eftersom varken nån av oss är från det hållet överhuvudtaget. Men nu är vi fast, och stormtrivs. Så vi har lämnat stan för livet på landet helt enkelt. Dock tar det ju bara 25 minuter in till Umeå, så helt ute på vischan är det ju faktiskt inte. Sebbe känns som den perfekta husmannen, hehe. Han pysslar och donar och jag tror faktiskt att han blir lite förvånad själv över alla lösningar och fix som faktiskt blir gjort. Jag är jätte stolt.

Kändes ju sådär att flytta nu när det är höst och så, men nu får vi mycket gjort här inne, och kan ta tag i trädgården till våren istället. För vi har en jätte tomt, och säkert tusen projekt på gång. Men det är sååå roligt.


 Lite fix i matsalen

Lite fix i matsalen...



Och så projekt trapp, som dessvärre kommer ta många, många timmar innan det är klart. Men fint ska det bli.



Bloggstart

Nu struntar jag i att vi inte lyckats knåpa ihop en bra bloggdesign, så nu kör vi igång...

Börjar med att berätta den stora nyheten om vad som hände igår. Vi har förlovat oss! Dagen började faktiskt med champagne i sängen, och såklart mycket mys. Känns så himla bra alltihop. Är helt underbart. Vi hade valt breda och rätt så tjocka ringar så att det inte är risk för att förstöra dom på jobbet. Och dessutom så fyllde ju Sebbe också 26 år. Vi hade fullt hus hela dagen. Våra familjer kom på besök på dagen och hade med sig en massa bra inflyttningspresenter som en skottkärra, grep och spade, snöraka, vattenslang och såna bra saker till huset. För vi har ju faktiskt köpt hus också! Men mer om det i ett senare inlägg... Sebbe blev också överlycklig över några presentkort på 4Sound, så nu kan han äntligen få köpa den gitarr han spanat på länge. Så tack så himla mycket för alla bra saker.

Kvällen fortsatte med en jättefest med våra fina vänner och arbetskompisar. Även dom hade med sig inflyttningspresenter, så tack även till er. Det blev ett jäkla drag med musiktävlingar, singstar och en massa alkohol såklart. Tror att alla hade jätte kul. Och det hade även vi. Mår rätt okej idag också, och inte så jäkla mycket städning hade vi heller. En skön söndag helt enkelt.

Stirrar på min ring och ler. Sebbe ligger i soffan och han är så underbar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0