Bo billigt 30 minuter (vi räknar på 22 minuter) från stan

Jag berättade för ett tag sedan om inflyttningskampanjen som våran by driver just nu. Igår var vi på after work i Byarnas Hus som är en gång i månaden. Vi har varit lite dåliga på att gå sedan vi fick Cindy, men annars var vi där rätt ofta. Vi dukar upp långbord i gympahallen, och har med oss det vi vill äta och dricka, och umgås ett litet tag innan man går hem till sig igen.

Igår fick vi i handen, de 7500 utskicken som äntligen tryckts, och som alltså ska skickas ut till hushåll i Umeå, som bor i lägenhet, och har barn i skolåldern. Våran familj är med i en liten intervju för att inspirera andra att flytta hit!



I foldern finns räkneexempel på hur pass mycket billigare det är att bo i ett hus här ute än i en lägenhet i stan. Det finns även med annonser på de hus som är lediga och ute på marknaden.

Den 25 mars har vi inflyttningsdag och då hoppas vi att det kommer många barnfamiljer som tycker att det skulle vara intressant att flytta hit. Då får de även åka runt och kolla på de hus som ska säljas eller hyras ut.

Flytta hit, och få oss till era grannar, hihi :)

Kommentarer
Postat av: Desirée

Kul att hitta din blogg! Länka gärna hit:

http://www.tvarabacksbygden.se/intervjuer/linda-sebbe-cind/



och hit:

http://www.tvarabacksbygden.se/inflyttningskampanj/



;)

2012-03-11 @ 09:51:20
URL: http://tvaraback49.bloggo.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0