Festligheter!

Cykelfesten i lördags var precis som vi trodde helt fantastiskt rolig! Hela konceptet faller oss i smaken, och det är så härligt att få träffa och umgås med dessa människor man stöter på under kvällen. I år hade vi varmrätten, och Sebbe hade förberett det mesta dagen innan. Han lagade en supergod dubbelmarinerad fläskfilé, fransk potatissallad och en egen balsamicosås. Jag ville aldrig sluta äta :) Förrätten åt vi ute i en sommarstuga vid Stärkesmarksjön, och på efterrätten hamnade vi i Gamla Tväråbäck. Efterfesten, då alla slöt upp tillsammans hade vi i byahuset i Stärkesmark (där våran bröllopsfest kommer att hållas). Totalt cyklade vi närmare 2 mil under dagen/kvällen/natten. Vi kom inte hem förrän 03.00, och då var det svårt att sova då inte Cindy var hemma. Hon var hos sin morfar ute i Gräsmyr och hade det bra, dock med feber. Då hon hade hög feber i tre dygn, och dessutom vart alldeles prickig på kroppen, så antar jag att det var tredagarsfebern hon fick.
 
Förra året under cykelfesten var det första gången Cindy hade barnvakt, och det här året var det första gången hon fick sova borta själv. Det var så skönt att få hem henne så man fick pussa och krama henne! Hon hade haft det jätte bra, och sov gott hela natten, vilket känns tryggt att höra.
 
Resten av helgen donade vi på här hemma med diverse utefix och passade på att mysa med en tyvärr fortfarande skrikig och grinig liten dam. Det är tredje veckan av konstanta utbrott, och den vakentid hon har går det mesta åt till att vara på dåligt humör och protestera mot allt. Det känns tungt, men vi hoppas att hon snart blir sitt normala jag igen. Det känns inte som att det kan bli värre i alla fall.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0