Mösexa/svenhippa med familjen!

Sebbes syskon och föräldrar hade ordnat en kanondag för oss i lördags, då vi endast hade fått reda på vilken tid vi skulle ses uppe på Röbäck. Så fort vi kom fram fick vi lämna ifrån oss Cindy, packa in oss och våra regnkläder i en bil och åka iväg. Trots att dom gav oss lite hintar under bilfärden förstod vi ändå inte vad det var vi skulle göra... Vi skulle ju till "Solsidan" och KÖRA SEGWAY!
 
På Lazerdome fick vi oss varsin segway som vi med vingliga ben klev upp på. Det tog bara några minuter så hade man fattat galoppen, och vi susade förbi stan i en jäkla fart med ballonger knutna runt midjan så att vi verkligen skulle synas. Sebbe däremot hade en förmåga att hamna på efterkälken då han hade svårt att ta sig uppför backar. Så fort han lutade sig framåt började han backa nerför backarna istället :) Vi åkte hela vägen upp på Röbäck, där resten av gänget väntade och körde en hinderbana som alla fick testa på. Efteråt brummade vi iväg till stan igen, och tillbakavägen gick riktigt, riktigt fort.
 
Resten av eftermiddagen och kvällen åt vi god, grillad mat, lekte lekar, gick tipsrunda och hade det allmänt trevligt! Cindy var vaken ända till 22.45 (vilket vi aldrig testat förut), då vi åkte hemåt igen.
 
Vi hade en superdag, och det var så roligt att köra segway att vi nog måste testa igen. Regnet öste dock ner hela dagen (precis som på våran möhippa/svensexa med våra vänner), så nu hoppas vi på tredje gången gillt; att solen skiner på våran bröllopsdag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0