Magsjuka :(

Man känner sig verkligen helt maktlös när ens lilla barn är sjuk. Tyvärr verkar det som att Cindy har fått en släng av en väldigt märklig magsjuka. En timme före klockslaget på nyårsafton gick Sebbe upp för att titta till henne och i samma sekund han lutar sig över sängen kräks hon över hela sig själv, madrassen, kudde, täcke, snutte och gosedjur. Vi fick lov att stoppa in henne i duschen och spola av henne, vilket inte alls var populärt. Några minuter innan tolvslaget somnade hon i sin resesäng som vi fick lov att bädda i ordning. Hon sov sedan jätte bra resten av natten.

Igår hade hon diarré, och var istället täckt av bajs. Exakt samma tid igår kväll, precis två dygn efter första omgången var det dags igen. Då låg hon vid spjälorna och allt kräk for ut på golvet (vårat obehandlade trägolv med springor, som inte alls var lätt att rengöra). Vi bäddade återigen i resesängen, men hon ville inget annat än att sova mellan oss.

Under de här dagarna har hon inte velat äta mer än någon matsked riktig mat, utan har istället druckit välling. Nu på morgonen har hon inte gjort annat än sovit.

Till råga på allt, ringer Sebbe och säger att han är på väg hem för att han mår så dåligt. Jahapp, vi har sjukstuga på riktigt nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0