Tillbaka!

Hej alla!
 
Nu har jag verkligen tagit ett långt sommaruppehåll här på bloggen, men det kändes riktigt skönt att få vara fri från datorn ett tag då det varit fullt upp, främst med vårat bröllop. Nu är ju faktiskt jag och Sebbe gifta och allt känns så himla bra. Båda är tillbaka till jobbet med start igår, och Cindy är inskolad och går nu sina långa dagar på förskolan helt själv. Det går toppen, och hon är så himla duktig och längtar varje dag att gå till "toolan" (för-skolan), där hon får hitta på en massa roliga saker.
 
Vi har haft en jätte bra sommar, trots det dåliga vädret och att vi inte har varit lediga något tillsammans. Vi har försökt att ta tillvara på kvällar och helger och har träffat flera av de människor som vi tycker mycket om.
 
Cindy har utvecklats jätte mycket med talet och är annars duktig på att visa vad hon menar. Något vi längtat mycket efter är att hon ska börja äta själv med sked och gaffel, och det gör hon äntligen. Alla våra måltider underlättas då hon har något att koncentrera sig på hela tiden. Nu äter ju faktiskt ungen mycket mer än när vi var tvungna att mata henne :)
Cindy har badat flera gånger i poolen hemma, men endast fått ett endaste dopp i en sjö i Snålltjärn. Det var så kallt att hon skakade och blev blå om läpparna. Den här sommaren blev verkligen inte så badvänlig.
 
I övrigt har vi haft och även varit på flera grill-, kräft- och surströmmingsfester i sommar. Att umgås i gott sällskap tillsammans med vänner och familj är ju bara bäst!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0