Omvänjningar

Vi hade en sådan där riktigt slapp och härlig helg tillsammans. För ovanlighetens skull höll vi oss för oss själva och städade, pysslade och lagade god mat. Vi hann med en stadstripp också då vi alla förnyade garderoberna lite. Sebbe gjorde ett kanonklipp på ett par brallor som var nedsatta med 70%.
 
Cindys rutiner är helt omkullkastade i och med att hon började förskolan förra veckan. Det har gått jätte bra enligt personalen och det har aldrig varit något problem med läggning eller annat. Möjligtvis att hon ätit dåligt till lunch, men det gör hon nästan alltid ändå. När vi har hämtat henne är hon dock så trött att det mest är gnäll och grin tills att hon ska gå och lägga sig. Vi får ge det lite tid då hon har helt andra tider än hon är van vid sedan tidigare. Inte konstigt att hon är trött då vi måste väcka henne 05.45 varje morgon.
 
Mamma var så snäll i fredags och erbjöd sig att hämta henne efter att hon slutat jobbet så att Cindy skulle få några timmar kortare. Ungen bestämmer sig då för att sova 4 timmar i vagnen istället, haha =) Hon fick i alla fall sova hemma under carporten medans mamma dammsög här hemma. Lyx!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0