Matkoma för oss alla

Snubben helgrillade en fransyska idag, som dock tog några timmar, men som vart supergod. Nu har vi smällt i oss all mat och pappan och lillan har gått och tagit en liten lur. Kom just på att det finns en massa godis kvar sedan igår, så jag hinner nog nalla en del innan de kommer ner igen.

Igår gjorde jag storkok på köttfärssås till Cindy. Jag gjorde i ordning det tillsammans med lite spaghetti, och ungen har nog aldrig tyckt att något var så äckligt. Fick i henne max två teskedar och sedan var det bara att ge upp. Hela hon hurvades och det var helt omöjligt att få henne att gapa.

Skam den som ger sig, så idag fick hon köttfärssås tillsammans med hennes goda potatis- och grönsakspuré, och hennes älskade ärtor, och hon har nog aldrig smällt i sig så mycket mat någon gång. Yey! Trodde att det skulle vara lite småjobbigt att laga all mat själv, men det går så himla bra. Billigt, smart och gott. Vilken tur att Cindy verkar uppskatta det.






Cindy tittade på när pappa grillade. 

Efter ca 8 månader i våran ägo tog jag för första gången skruttibangbang-bilen (golfen) och körde till Vännäs och handlade. Det kändes precis som när man var 18 och lånade morsans sportiga, röda Golf för att fara ut och ragga lite ;) Vilken tur att man nu har en bebis som man kan gosa med istället. Och för den delen stoppa in i en säkrare bil med mer komfort när man ska iväg någonstans.

Kommentarer
Postat av: Ingetomine

Looking for information and found it at this great site. You have an outstanding good and well structured site. I have been looking for sites like this for a long time. Keep up the outstanding work and thank you.

2011-12-01 @ 11:05:37
URL: http://ingetomine.blogcorporate.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0