Borta semester

Det har varit en händelserik helg för oss alla tre. Sebbe och en kompis drog ner till Stockholm redan i torsdags för att kolla in Mark Knopfler och Bob Dylan på Globen under fredagskvällen. Mark hade varit helt fantastisk, som vanligt, medans Bob hade haft en motorsåg i halsen och lät för bedrövlig. Endast de riktigt inbitna Dylan-fansen stannade kvar hela konserten och resten drog medans hans spelade för att han var så kass. Trist för honom.

Jag och Cindy for till Sorsele på lördagsmorgonen med mamma och hennes sambo för att hälsa på mormor och morfar. Det var riktigt skönt att komma iväg hemifrån ett tag och trevligt att träffas ett tag. 


På vägen upp... Som vanligt dröjde det inte många minuter innan hon sov som en stock.




På söndagsmorgonen fick Cindy bekanta sig med den stora björnen som morfar skjutit. Oj, va den var mjuk tyckte hon och borrade ner ansiktet i fällen gång på gång :)


Och grisen som jag och brorsan lekte med när vi var små fick även Cindy en stund med. Trynet verkade hemskt gott då hon gnagde och försökte slita loss små tussar ifrån den hela tiden :)

Som alltid är det skönt att komma hem igen, och särskilt härligt att träffa Sebbis då vi inte setts på fyra dagar. Nu laddar vi för en ny vecka med en massa bus och lek här på hemmaplan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0