Va tiden går fort!

Ja himlarns vad tiden rusar iväg. I början av juni förra året for vi iväg på roadtrip i Sverige med stopp i Stockholm, Ullared, Helsingborg och Danmark bland annat. Under resan var vi sådär puttinuttigt kära så att vi satt fast i varandra hela tiden. Det pussades och kramades till höger och vänster och i bilen sas det töntiga fraser till varandra fram och tillbaka. Vi hade några fantastiska dagar, och vad som är ännu mer fantastiskt idag, är att nästa gång vi åker iväg på en sådär resa är att vi får ha med oss våran underbara dotter som kommer få uppleva allt tillsammans med oss.


Glada i hågen struttade vi omkring på ett inte alltför fullt Ullared. Vi längtar såklart tillbaka!


Jag hade råkat boka den skruttigaste och minsta stugan i Helsingborg någonsin. Inget rinnande vatten eller toa, så vi fick springa runt knuten och pinka och tvätta oss med våtservetter. Trots det hade vi så jäkla skoj med spel och vin och en sjujäkla försovning på fem timmar den sista dagen, så vi missade utcheckningstiden till och med.


Vi tog bilder på allt möjligt och strosade runt på stranden så ofta vi kunde.


Massor med kyssar!


Och så glada vi var (särskilt Sebbe såklart) när vi var på konsert med Mark Knopfler trots att det regnade och blåste storm.

Den här sommaren tar vi nog oss inte lika långt med tanke på ett ont knä, men vi ser verkligen fram emot kommande somrar då vi ska erövra Sverige (helst med en husvagn hakad på Saaben), och en supersöt tjej i baksätet med oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0