Lovely weekend

Vilken härlig helg vi haft! I lördags hann vi med att gå runt bland allt folk på stan och göra lite ärenden. På kvällen bjöds vi på fantastiskt god mat hos Samme och Anne. Så mätt som vi var då har vi inte varit på länge. Det var en väldigt trevlig kväll, och så roligt att få se hur våra flickor växer.

När vi rullade tillbaka mot hotellet åkte vi igenom ett stämningsfullt Umeå fullt med glada människor i snygga bilar. Tyvärr festades det långt in på natten, och på vårat hotell kunde vi höra det mesta, men vi sov då gott i alla fall. Och ja, gumman fick sova i sin vagn bredvid mig tills hon vaknade vid 06 (!) tiden. Då fick hon käk och torr blöja och fick sedan krypa i säng med oss. Det var faktiskt en dubbelmadrass, vilket vi aldrig varit med om.

Klockan nio gjorde vi morgon och då vaknade vi av en härlig syn må ni tro. Cindy hade krypit mot mig och lagt sig på tvärsen i sängen. Den randiga kudden är hennes och där låg hon från början. Så himla gullig unge.



Vi åt hur mycket som helst till frukost och lillan låg nöjt i vagnen och lekte med sina pingu figurer. Så skönt att vi har en så snäll brutta.

Dagen fortsatte med utomhus loppis på Umåker, där jag fyndade tre stycken Pippi Långstrump böcker, en pyjamas, en body och en "mjukis-bok" för ynka 70 spänn. Mamma, som vi träffade där, köpte en läcker klänning till Cindy.

Precis innan de öppnade passade vi på att ta en skogspromenad bland hästarna.







Och sedan när vi kom hem fixade Sebbe jätte god kyckling som han grillade. Har verkligen haft det toppen i helgen.

Nu ska vi spana lite teve och gosa med våran dotter. Puss puss

Kommentarer
Postat av: Lina

Härligt att ni haft en så bra helg :D Jag älskar Cindys hår! Så himla fint! :D



Hoppas allt är toppen! Kram

2011-05-22 @ 22:42:48
URL: http://fearsofjune.blogspot.com/
Postat av: Linda

Hoppas ni också haft en bra helg. Ja, det är rätt roligt det där med hår, alla bebisar har så olika :)

2011-05-23 @ 19:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0