Hoppsan!

Oj, vilken dag! Skruttan sov 7,5 timmar på raken inatt innan jag blev tvingad att väcka henne för att tissarna höll på att sprängas. Vi gjorde oss i ordning och åkte till mitt jobb och hälsade på. Trevligt att se alla igen, har ju för tusan inte varit där på fem månader. Sedan bar det av till Västerslätt där jag slet ut vagnen och gick en runda innan det var dags att luncha med grabbarna på Sebbes jobb.

Efter det åkte vi ner på stan och hälsade på mammas jobb, där hon sprang omkring och visade upp Cindy och var den stoltaste mormorn ever.

Jag hittade den där behån efter att ha spenderat två timmar i provrum. Och en av de roligaste grejjerna på länge hände nämligen just på ett sånt ställe. Ni tjejer vet ju att om man går på en specialiserad butik endast för underkläder får man ju verkligen personlig hjälp med provandet. De tittar in bakom draperiet och drar och justerar i behån, klämmer och sliter lite för att se om det passar. Så alltså, hade just fått in en ny variant som jag skulle prova. Precis när jag skulle kränga på mig den börjar tuttarna läcka, det droppar alltså i en rasande fart nerför magen och på mina byxor. Får lite halvpanik och vet inte alls vad jag ska göra. Sliter åt mig min halsduk och försöker torka bort. Precis när det känns som att det börjar lugna sig, sprutar det på spegeln i provrummet och i samma ögonblick kommer den där tanten och drar undan draperiet och jag blir tvungen att hoppa bort till spegeln och försöka dölja mjölken som rinner nerför spegeln, haha! Där står jag med två sprängande bröst i vädret, en mjölkkladdig halsduk i ena handen och rumpan upptryck mot spegeln för att gömma vad som hänt! När hon tittar in säger hon bara "hoppsan, du var visst inte klar", och drar för igen.

Hahaha, skrattar fortfarande så jag nästan håller på att pinka ner mig. Det är inte lätt att vara mjölkkossa i dessa tider. Blir nog till att tokamma nästa gång det ska prövas behå så att dom är tömda innan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0