Girly day

Det är bara brudarna kvar hemma; jag, bebis, och så den där gnagaren till kanin där ute förstås. Tittar ut genom vardagsrumsfönstret och Kaninen sitter nöjt och käkar på sina pinnar och allt gräs. Något riktigt roligt är att den är helt rumsren för vi har lärt den att gå på låda. Jojjomen, det är sant! Kruxet är bara att lådan står inne i "huset", där Kaninen egentligen skulle sova och mysa. Men nu används det där huset som toalett och sover gör Kaninen bakom hundkojan istället. Det är dock väldigt lätt att göra rent, och när man går in i buren så slipper man trampa i lortar, som vi trodde att vi skulle få göra.

Vi har alltså en smart kanin, som går på toa själv på ett enda speciellt ställe, och använder resten av ytorna till att hoppa runt på och äta upp. Har dessutom introducerat ett nytt foder, och även lite morötter och hon verkar må riktigt bra. Och inga som helst grävtendenser, vilket vi jublar över då buren står direkt på backen.

Karlsloken har gått över till grannen för att nörda lite tevespel, så jag och Cindy får alltså rå om varandra helt själva. Himla lyxigt med en bebis som dessutom tyckte det var extra roligt att "prata" en massa ikväll :) Så sött då hon får fram alla dessa ljud.

Bebis och jag har också varit på stan idag och träffat finlandsbruden Johanna över en lunch och massa surr. Himla trevligt att uppdatera sig lite över vad som händer i respektives liv. Sebbe-man passade på att snagga sig och skaffa nya pjucks, vilket var välbehövligt då han i några års tid sett ut att trampa direkt på backen. Inte så snyggt med andra ord.

Dags att underhålla en liten tjej igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0