Varma tider

Vilket väder vi har! Här har vi haft över 25 grader flera, flera dagar i rad. Som vanligt svettas vi ihjäl här inne i huset, men tur att man kan öppna fönster och gå ut och svalka sig lite.

Idag har vi varit iväg till stan och gjort bort lite ärenden. Jag lyckades sparka till röret under tvättfatet i lilltoan så att det började läcka, så har fått lov att byta ut lite delar för att kunna användas igen.

Lillbebis har idag börjat kännas som vanligt igen. Har varit en hel del gnäll för tanden som nu helt ploppat ut, så tror att den tandfasen kan vara över. Hon är så otroligt nyfiken på allt, och vill hålla i allt hon kommer över. Har sedan en och en halv månad tillbaka ungefär själv plockat upp tutten och stoppat den i munnen, och det verkar vara en favorit grej att göra. Så det kan verkligen roa henne under en längre tid. Ätandet går framåt, då hon fått smaka en hel del saker; gröt, potatis, aprikos/päronpuré, katrinplommonpuré, banan. Gapar glatt, men svårt att få i henne hela portioner då hon tittar runt på allt annat än skeden med mat.

Sover fortfarande lika bra, från 22-8.30 ungefär, med ett matningstillfälle vid 6-tiden.

Säger da-da ofta.

Väger ungefär 7400 gram, och har på två veckor gått upp 400 gram, vilket är mycket, då hon tidigare varit lite seg med sin viktuppgång.

Plaskar som en galning då det är baddags.

Ger både mamma och pappa blöta pussar så fort hon får tillfälle.



Passar på att "fusksola" i skuggan i mammas solstol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0