Lyxföräldrar

Vi har haft ett jäkla flyt i helgen då vi sällskapat med trevligt folk som också bjudit oss på middag. I lördags fick vi hemmagjord pizza hos Pelle och Camilla, som vi också senare spenderade tillsammans nere på stan och kollade in alla läckra bilar. Man blir verkligen avundsjuk att spana in vrålåken. Cindy sov så gott i vagnen trots allt brummande och tjoande.

Igår fick vi en läcker grillmiddag hos Pär och Tina. Deras gosunge är ganska exakt ett år åldre än Cindy och var på ett strålande humör! Va fort tiden går då man tittar på andras barn.

Lillstrumpan brukar få ta på sig pyjamas och bäddas ner i vagnen när vi vet att vi ska stanna längre än hennes godnatt stund. Än så länge har det funkat jätte bra att flytta över henne till bilstolen, in i bilen och sen packas upp när vi kommer hem. Har inte ens märkt av något när vi har bökat av henne kläder och stoppat ner henne i spjälsängen. Och vilken lyx det är nu när hon sover hela nätterna, när vi själv har varit uppe långt in på natten. Imorse vaknade bebis 10.00, och då är man själv utvilad och på fötterna snabbt.


1 dag gammal på BB.


4 månader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0