Läkarbesök

I tisdags hade vi två läkarbesök på agendan. Först ut var Sebbe som träffade professorn för en check-up angående knäet. Resultatet vart väl inte riktigt som vi hade tänkt oss då han vart sjukskriven ytterligare en månad. Ultraljudet visade tyvärr att knäet inte är färdigläkt, så nu väntar istället några veckor då han ska provocera knäet med olika övningar som kommer göra att han kommer få skitont. Efter dessa veckor kommer det att avgöras om det blir operation eller inte. Åh, vad jag hoppas att han kommer slippa detta!

På eftermiddagen var det dags för Cindys 5-månaders läkarbesök och vaccination. Allt såg bra ut, hon mäter nu 66 cm till sina 7875 gram. När det var dags för sprutorna var det Sebbe som fick hålla i henne den här gången. Jag är en alltför blödig mamma och hade helst velat grina. Men det gick bra! Hon skrek som en stucken gris i några sekunder, men det gick fort över som tur är. Hon har dessutom inte haft några sviter efter, ingen feber eller någonting.


Kvällspromenad i förrgår.

Än så länge har det inte kommit några fler tänder, men det är misstänkt likt att det är någon på väg. Det gnussas och äts på allt, och hon visar mer missnöje på kvällen än vanligt.

På bara någon dag har hon lärt sig sitta väldigt långa stunder utan stöd. Hon leker med någon leksak och tippar inte omkull förrän efter 5-6 minuter. Blir nöjd så fort man sätter ner henne på mattan.

Äter oftast upp all middag/smakportioner jag kokar och mosar åt henne. Brukar bli blandningar på potatis, morot, palsternacka, broccoli. Vi har bestämt oss för att i den mån det är möjligt laga all mat själva åt henne. I förhoppningen att hon kommer tycka om den förstås! Det är billigare, plus att vi vet vad maten består av. Vi hoppas få lite inspiration av dessa böcker som vi beställde för några månader sedan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0