Svettigt hemma

Vi har det så varmt i huset att vi funderar på att slå upp fyrmanna tältet och sova där ute resten av sommaren. Det är bara i mitten av maj och vi klarar knappt av att sitta framför teven i mer än tio minuter utan att vi måste gå ut en sväng och ta luft. Inatt hade vi fyra fönster öppna på övervåningen, men lik förbannat var vi genomsvettiga, fuktiga och absolut inte utsövda. Vi vrider och vänder på oss och går upp i skytteltrafik för att dricka eller ställa oss vid fönstrena för att lufta oss. Är det någon som har nån erfarenhet av gamla hus, som är kalla på vintrarna (nu vägrar ju jag att frysa, så vi drar på elementen rätt rejält ändå, trots protester från min kära sambo), och som sedan är jätte heta på somrarna? Funkar det att ställa in en fläkt som surrar hela tiden, eller något annat? Hur ska vi göra?


Kommentarer
Postat av: Johanna K

Jo, det funkar bra med en fläkt! Enda nackdelen är att dom låter lite när dom snurrar men om man inte är så känslig så vänjer man sig nog! Det finns billiga bords/golv fläktar på typ Clas Ohlson. Puss o kram från Vasa =)

2010-05-23 @ 19:42:19
Postat av: Linda

Det är ju just det där med ljudet då... Men man vänjer sig säkert snabbt. Nu är det dock inte lika varmt ute, och inte heller inne. Men det blir ju varmare och varmare. Skönt med sommar hur som helst :)

2010-05-24 @ 19:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0