En kortis

God kväll mina vänner,

Just hemkommen från bingo i Vännäsby, som tyvärr inte gav någon utdelning. Jag vann 25 kronor på Triss tidigare i veckan, så får väl vara nöjd med det så länge :) 

Som läget är nu känns det som att vi aldrig får, eller har möjlighet att endast vara på hemmaplan och bry oss om det som är vårat. Det är alldeles för mycket annat som pågår runt ikring, och det är så tråkigt att inte hinna med projekt som man har påbörjat eller åtminstone vill starta. Huset ser ut som ett bombnedslag (Sebastian har dock röjt upp här lite medans jag varit borta ikväll, så är så tacksam. Underbar man.), så det är inte så roligt att göra nåt när man kommer hem efter jobbet eftersom man knappt kan röra sig. Imorgon ska det bli ändring på det, då är det storstädning som gäller! Ser faktiskt fram emot det.

Köksbänkarna är nu rollade för fjärde gången, med en helt annan typ av färg som vi köpte idag. Den tidigare gav inte resultatet vi var ute efter, så nu är det bara att hålla tummarna inatt att det blir okej. Vi har hackat grönsaker på en stol, diskat i badrummet och knappt fått upp kylskåpet pga dessa bänkar som både varit borta och i vägen. Så gode Gud, gör så att detta lager av färg blir bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0