Våran roadtrip i lite bilder



Sebbe styr shoppingvagnen med bestämda steg till varuhuset. Som han älskade att vara där :) Vi hittade en hel del bra prylar som faktiskt kommer att komma till användning. Älskar shopping.



Jag är en riktig hejjare på att boka boende. Syns det eller? Någon verkade ha tippat våran "lekstuga" i en skogsdunge och sedan inte brytt sig så mycket mer. Kan ni tänka er att den faktiskt står på en fin camping med 50-meters pool, lyxvillor, restaurang och mycket mer. Dessutom alldeles intill havet. Nåja.



Vi kunde mysa vid vattnet ändå.



Och i "stugan". Bara för att Sebbe såg så rolig ut, och för att det syns att jag inte är brun under armen ;)



Vi trivdes ändå i Helsingborg trots att det var så sunkigt. Visst diggar ni förresten de enorma polisongerna han har skaffat sig?



Danmark var härligt. Kändes skönt att bara strosa runt och glo på folk och ställen utan att ha något mål. Vi gjorde det vi ville helt enkelt.



Under konserten var vi klädda i stora "pisspåsar". Men nog var det rätt gött att slippa bli blöt i alla fall.



Mark var ju grym som vanligt! Vad jag inte visste var att Sebbe-mannen hade fixat vipbiljetter så vi gick förbi hela den långa kilometer kön och in på röda mattan. Sedan fick vi stå längst fram utan att trängas det minsta. En fantastisk upplevelse. Väldigt bra konsert.

Nu ser vi fram emot fyra veckor semester då vi stannar på hemmaplan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0