Sova i egen säng igen

Hemma igen efter en helg i Sorsele tillsammans med mormor och morfar, mamma och mostrar, samt medföljande karlar. Även min såklart. Haft några toppendagar med en riktig fest som var allt annat än det vanliga. Ungefär 100 pers. hade samlats både under dagen för lite aktiviteter och sedan även för mat och dans på kvällen. Kunde inte ha blivit roligare än det var. Trevligt att träffa sin släkt som bor så långt borta. Skönt att andas annan luft än den på hemmaplan också.

Vaknade imorse av ett fruktansvärt åsk- och regnväder. Måste skicka upp Sebbe-man på vinden för att kolla att allt är okej. Köpte lite lotter här om dagen för att man kanske, möjligtvis fanns en liten, pytte pytte chans att man skulle vinna något. Men icke. Ett nytt tak hade ju varit great. Och en husvagn. Och en utlandsresa. Och det... Och det... Ja, ni vet.

Idag kan man då dock få ha gott samvete och stanna inne. Vi har sagt till varandra att vi ska försöka ha så tråkigt som möjligt den här veckan så att den går riktigt sakta. Vi börjar ju jobba igen nästa måndag tyvärr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0