We´re back

Vi finns här, vi har bara problem med allt möjligt just nu känns det som. Eller alltså, sjukdom i helgen och nu biltrubbel. Kylaren for och bilen höll på att koka och vi har fått bogsering två mornar i rad. Nu har vi nästan gett upp hoppet om att få köra Volvon nå mer. Ett sista försök ikväll. När vi bor så långt utanför stan och vi knappt känner någon här i byn ställer det ju till med en hel del. Tur vi har Sebbes brorsa någon mil härifrån, han har fått agera bogserare och taxichafför så att vi kan ta oss till jobbet.

I övrigt mår vi bra, men kylan tär verkligen på en. Imorse hade vi -34 grader. Konstigt att man får bilbekymmer! Och jobbet går ju i sin lugna takt då man dock får svära varje morgon för att lastbilarna inte startar eller att man saknar bromsar, och man håller på att frysa bort fingrar och tår. Jag är expert på att "råka" säga alla möjliga opassande ord, så kunderna måste ju undra ibland vad det är för chafför som kommer med deras grejjer.


Här får ni i alla fall se vad vi pysslat med lite... En brutta i långkallingar och en snubbe i mjukisar i en något slapp jobbarstil :)




Och nu har vi kommit halvvägs med att limma och spika upp golvet på väggen. Är det inte läckert så säg? Äntligen har vi lagt klart vårat älskade helblanka vita golv. Vi är supernöjda!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0