Inga dönickar här inte

Jäklar va pigga och fräscha vi känner oss idag. Vi gick och la oss redan klockan åtta igår kväll. Ska sikta på att ligga i säng vid nio ikväll. Tänk va mycket bättre allt känns när man är utvilad.

Fick leka bärgare igår då en kollega körde i diket med lastbilen. Drog loss honom på ett kick och fick känna mig cool. Sebbe tycker jag är lite fjantig som tycker det var häftigt, men det var faktiskt det. Nästan så att man hoppas att någon annan ska köra av. Förutbestämt att allt går bra förstås. En liten avåkning bara :)

I helgen ska vi äntligen på den efterlängtade NSA festen på Plaza. 120 personer med dresscode och bordsplacering. Ser fram emot maten, hoppas på något riktigt gott. I veckan har vi lchf-vecka, och redan nu efter två dagar är vi sugna på socker, men det börjar lugna sig lite med sötsuget. När jag skulle pussa lite på Sebbs så vände han bort huvudet och sa att det var absolut söt-stopp. Men sedan att inte ens en sån godbit skulle gå att motstå. Det är lika med en glad Linda. Och en kanske lite fjompig kommentar från Sebbe. But he's my man.

Kommentarer
Postat av: sebbe

inte alls sugen på nå socker....

2010-02-09 @ 20:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0