Vi kallar det köksrenovering-light

Nu för första gången ska ni få ser vårat kök. Har faktiskt dragit på det en ganska lång tid, då jag inte tycker att det är något att visa upp. Den absolut fulaste bården som har skapats av någon hemsk människa sitter såklart i just vårat kök. Är det inte typiskt?

Vi bestämde rätt fort att både tapeten och bården måste väck, och nu äntligen idag har det blivit av. Vi inledde köksrenovering-light.

Då vi inte känner att vi har budgeten för att byta ut hela köket just nu (som självklart ska ske inom några år ändå), så förändrar ju lite färg väldigt mycket.

Spana in detta första steg...

Kök innan:













Som ni ser är det turkost mellan varje skåp och lådor. En träfärgad "list" ovanför köksbänken. Laserade golvlister  och så denna tapet. Först hade vi endast tänkt att bara måla om väggen och färgen mellan luckorna, men ju mer tiden gick så hade vi helt plötsligt slipat upp alla luckor och målat om lister och massa mer. Så nu är det vitt, vitt vitt. Me like :)

Kök efter dag 1:









Mer arbete återstår, men nu förtjänar vi en lite paus då vi hållit igång och målat allt tre gånger sedan klockan 10 imorse.

Känns spännande att se slutresultatet. Och äntligen få sy nya gardiner istället för de äckliga rullgardinerna som satt där redan då vi flyttade in.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0