Besök i källaren

Nu flyttar jag snart ifrån Tväris och detta hus tror jag. Sebbes pappa, faster och hans syrra, Madde och hennes karl var som sagt på besök idag. När vi går husvisning dyker dom ner i matkällaren och vad tror ni att dom hittar? Jo, TVÅ NÄBBMÖSS! Döda. Jag håller på att smälla av och kutar upp och ner för trapporna och vet inte vad jag ska ta mig till. Paniken var riktigt nära, och tårarna nästan framme. Nu blir första grej vi köper när vi kommer till stan råttfällor. Och Sebbe får ta hand om allt det där, och det kommer nog dröja länge innan jag går ner dit igen. Tur att vi inte hade nåt annat där nere än några ölburkar.

Fy faaaaan.

Kommentarer
Postat av: haha

det här gjorde verkligen min kväll syrran, hahah!!!

du är då den fjolligaste jevuln ja vet..

2010-04-05 @ 01:47:04
Postat av: samme

jaasåminsann. googla runt lite så finns säkert nån läcker näbbmusgryta eller nått ni kan tillaga, gratis råvaror är ju ekonomiskt, tänk oxå att d är ekologiskt med lokalproducerat!

2010-04-05 @ 12:59:41
Postat av: Linda

Men fy så elaka ni är! Nu har det flyttat in kråkor i skorstenen så jag har inte sovit nåt.

2010-04-05 @ 15:21:44
Postat av: Anonym

skämt å sido näbbmöss är ju inte så farliga och d brukar ju höra till är man bor på landet! fåglar kan ju leva om däremot, när jag bodde i obbola var d ungefär 12 miljoner fiskmåsar på somrarna som skrek utav fan

2010-04-05 @ 17:51:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0