Lycksele Djurpark

Egentligen hade vi planerat att besöka Lycksele Djurpark imorgon, men imorse var det så fint väder så vi bestämde oss för att åka idag istället. Vi packade kylbagen med massor av mat och fika och begav oss.

Precis som förra året sprang Sebbe runt som en galning och fotade vartenda djur han fick span på. Han stod i evigheter och tittade på minigrisarna, som tydligen var det bästa på hela dagen enligt honom. Jag tyckte det bästa var att Cindy strålade som en sol hela dagen. I liggvagnen kan man vika upp ett ryggstöd så hon satt och pjöllrade och pruttade med munnen i flera timmar och verkade så nöjd. Det är verkligen lättsamt att åka bort när hon är på det humöret.









Ni som följt med bloggen länge kanske kommer ihåg att vid vårat förra besök, alltså förra sommaren var Sebbe så förbannat för att han åkt hela vägen till en djurpark och det enda djur han fick klappa var en sketen häst? Haha, det var väl ungefär så nära han kom ett djur det här året också :)


Sommaren 2010 med megapolisonger!


Sommaren 2011, och detta år hade dessutom hästarna krympt till små, små ponnysar ;) Det var en besviken fästman jag har som traskade därifrån.

En wonderful dag som när vi kom hem avslutade med världens tråkigaste mat, nämligen korv och makaroner. Man kan ju inte skämma bort sig jämt!

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0