TGIF

Det har ju släppt lite åt gången för Cindy när det gäller att gå, men igår kväll fick vi se en vandrande 1-åring under flera timmar. När hon faktiskt förstod hur "lätt" det var, så förstod hon även hur hon hon skulle ställa sig upp utan stöd, och detta satt jag och Sebbe och kollade på hela kvällen. Favoriten var att gå till spegeln i hallen och kolla in hur man såg ut och sedan gå till mamma och pappa och kramas lite.

Nu på morgonen har hon fortsatt övat på sina färdigheter.



"Titta mamma!"

Dagens planer är att ta oss till stan där Cindy ska få modella framför en fotograf som ska ta hennes 1-års bilder. Vi lyckades pricka in tiden exakt då hon äter middag, så nu måste vi försöka lösa maten antingen före eller efter.

Det är nog även dags att börja tänka på vårkläder, såsom skalkläder eller galonisar, samt skor till henne. Tror att jag ska kika runt lite nere på stan.

Tankarna går även till min mamma som ligger inne på lassa för någon sorts lungsäcksinflammation. Är så jobbigt att prata med henne på telefon då hon har så svårt att andas. Krya på dig älskade mamma!


Kommentarer
Postat av: joanna

Röda skalbyxor finnes här om hon vill ha :) strl 92

2012-03-23 @ 11:14:36
Postat av: Lina

Vi köpte tunn galon. Skal håller inte borta vatten så bra som galon. Och galon kan dom ju ha i sommar med :) finns billigt på m-klädhuset.

2012-03-23 @ 19:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0