Barnvaktskväll

Goder morgon!

Som vanligt är man uppe i ottan. Just nu helt själv då jag redan lagt Cindy för hennes förmiddagslur.

Igår var vi hos FotoNord för att ta Cindys 1-års bilder. Vi har redan fått tillgång till webgalleriet, så att vi kan välja och vraka bland hennes fina bilder. Hon var en duktig modell som nog tyckte att det var lite spännande med allt ljus, bakgrunder och den stora kameran. Efter en hel del fotande satte hon sig dock på tvären så att vi fick lov att avbryta. Det var verkligen middagsdags för henne. Vi avslutade med en middag på Max, då hon äntligen fick glufsa i sig köttfärssås och makaroner.

Sedan några veckor tillbaka har vi bokat in en pub- och danskväll i Stärkesmark (i våran bröllopsfestlokal) som äger rum ikväll. Snälla farmor kommer hit och umgås med Cindy tills vi kommer hem. Så idag ska vi röja upp här hemma och bara ta det lugnt innan det blir festligheter ikväll.


Kommentarer
Postat av: Lina

Ja verkligen tidigare mornar må jag säga. Men inatt ställer man ju om klockan så kanske blir bättre kan man ju hoppas ;) å va kul ni kommer å ha. Nåt sånt måste vi göra snart med så man får lite annat skoj å göra :)

2012-03-24 @ 18:29:59
URL: http://linnaa.blogg.se/
Postat av: Lina

Titta in detta inlägg, en "känd" bloggare som bloggade om Tväråbäcks artikeln! http://bambi.alltforforaldrar.se/2012/march/norrland-vs-stockholm.html?_tmp=5fa43f448125d17086acd84e2ad23d4bc947247a



:)



Vi kommer imorgon vi ska hänga lite med min mormor så vi passar på att kolla in festligheterna :D



Kramar

2012-03-24 @ 21:57:40
URL: http://www.linaslycka.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0