Moving baby

Fick alldeles nyss en lätt hjärtinfarkt, då Cindy ropar på mig från hallen. Hittar inte ungen på golvet, utan på sjunde trappsteget! Där var hon på väg upp och hade det trevligt. Åh herregu. Ikväll sätter vi upp grinden så att hon inte kan ta sig dit nå mer.

Pappa Sebbe är äntligen hemma igen, ja förutom att han är på jobbet idag såklart, men back in town i alla fall. Cindy vart glad att se honom den korta lilla stund innan hon skulle sova, så ikväll satsar vi på mer familjemys.



Cindy var alldeles för intresserad av snön för att kunna kolla in i kameran.

Då det var så härligt väder igår tog vi pulkan och en bullpåse och gick till grannfrun för att tacka för hjälpen i onsdags. När Cindy var så sjuk och vi var i desperat behov av vätskeersättning körde hon snällt till Vännäs för att fixa det åt oss. Vilka söta grannar man har.

På tal om grannar, så jobbar nu byn med en inflyttningskampanj. Jag och Sebbe har blivit tillfrågade att vara med i en kort intervju, samt bild på våran familj som kommer att skickas till familjer i Umeå som har barn i skolåldern. Där kommer dom att erbjudas en träff, fika, vilka hus som är lediga här i bygden med mera. 1997 genomfördes en liknande kampanj då det gick 26 barn i skolan här i Tväråbäck. Då höstterminen började var dom helt plötsligt 38 stycken, då flera familjer valde att flytta hit. Det lovades dessutom en barnvagn till den nyinflyttade familjen som först fick en bebis.

Vi hoppas att flera nappar på det här erbjudandet och att intresset blir lika stort som förra gången.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0