Dripp dropp

Hur mycket kan det regna egentligen? Det bara öser ner!

Det stod två läkarbesök på agendan igår. Först ut var Sebbe som fick träffa sin läkare på idrottsmedicin. Precis som vi anat var inte knäet läkt, vilket nu innebär att han är uppskriven för operation tyvärr. Han börjar dock jobba på fredag, och vi hoppas att han kommer kunna jobba utan att ha fruktansvärt ont. Tanken är att jobba tills det är dags för att göra den där titthålsoperationen. Trots att vi har det himla mysigt hemma alla tre, är det dags att fara ut och jobba lite.

Cindy var sedan på tur och fick träffa en doktor angående sin mage. Känner mig besviken då hon endast sa att vi skulle försöka på samma sätt som vi redan gjort. Alltså katrinplommonpuré och andra lösande frukter. Ungen har ju för fasiken problem, och behöver något som hjälper, för det här gör ju uppenbarligen inte det. Det vet vi ju, för hon har haft det så här i över två månader nu. Cindy verkar dock vara redo för pottan nu vid 6 månader för hon har inte bajjat i blöja på 2 månader och 1 vecka nu.

Va mycket (skit)snack det blev nu... Över till något annat.

Tack för era tips angående flaskmatningen! Nu har det ju bara gått tre kvällar, men jag har lyckats få i henne några snuttar i omgångar, men det är fortfarande ingen hit med flaskan. Låter henne leka med den på dagen och bekanta sig med den nya saken, och även försöka få henne att dricka vatten ur den. Det är bara att fortsätta försöka och se om det går vägen till slut. Det kommer ju underlätta så mycket att inte vara helt beroende av mig när det gäller matning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0