Rabbit

Det börjar närma sig Stockholmsresa, vilket bland annat betyder att vi ska plocka med oss jätte kaninen hem. Med tanke på att det är just en enorm kanin har vi inte sparat på krutet att den ska få massa med utrymme. Redan förra sommaren/hösten fick vi tag på en hundgård, som Sebbe nu håller på att sätta upp.

Han har oljat in ramen, och igår började han sätta upp gallernätet runt om. Han hann bara hälften, så får förmodligen göra klart resten ikväll om det är uppehåll. Därefter ska det grävas upp runtomkring så att vi kan lägga ner ett hönsnät så att kaninrackarn inte får för sig att gräva sig ut.

"Kaningården" är ungefär 3,8x3,8 meter så där får den hoppa runt bäst den vill. Kojan är försedd med golvvärme så att den slipper frysa under vintern. Vi funderar dock på att inreda en av våra bodar under tiden det är snö. Mest för våran egen bekvämlighet faktiskt. Då slipper vi (läs Sebbe) skotta upp gångar och hålla på att jävlas med snö varje dag.




Halva gården är nu försedd med galler. Sebbe fick nog träningsvärk i handleden efter allt hamrande.

Vy sedd från ett av vardagsrumsfönstrena. I gammboden har vi två av våra avställda bilar, helt perfekt att få ha dom under tak. Den ena är till och med inlåst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0