Update

Oj va vi har hunnit att träffa folk i veckan. Det vart en riktig family week, så snart tror jag att vi har avverkat hela släkten. Lite lustigt att det plötsligt blev så mycket just nu.

Jag har klippt mig, rätt kort faktiskt. Klippte nog av 15 cm i alla fall. Skönt att bli av med lite gammhår. Sebbe kämpar på med sitt knä och tar det väldigt lugnt. Det tar evigheter för honom att ta sig upp och ner i trapporna, så behöver man hjälp med något får man lugnt vänta.

Jag och Cindy har varit på föräldraträff i veckan, och igår fick hon också sina sprutor i benen. Det vart fruktansvärt ledsamt, men gick som tur var väldigt snabbt över. Är lätt att trösta, och det är fortfarande bara en gång på dessa tre månader som hon har varit helt otröstlig så det är vi mycket tacksam för.

På tal om månader, så är lillbebis exakt 3 månader idag. Stora tjejen! Hon väger 5920, och är 61 cm (vuxit 10 cm). Hon blir nog en lång donna, precis som mamma och pappa.

Imorse fick jag väcka henne 08.00, då hade hon sovit hela natten utan att äta. Jag hade så ont i tuttarna så fick lov att ta upp henne och låta hon äta ur dom lite.

Nu ska jag gå och förbereda middagen lite...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0