Trix

Oj vad det har grejjats här hemma. Vi bestämde oss för att sätta upp teven i sovrummet trots allt. Är ju rätt skönt att kunna ligga där och titta. Antennkabeln kommer dock ut i musikrummet och för att slippa dra kabel över halva våningen drog vi den rakt över kallvinden. Jag stod med en 30 centimeters borr och borrade rakt upp i taket medans Sebbe fick krypa runt där uppe bland allt spån och ventilation. Efteråt skulle vi behövt en brandslang för att spola av honom. Han fick nog spån överallt, och dessutom på icke önskade ställen. Nu är det i alla fall gjort och det vart riktigt bra :)

Fondväggen har fått sina två lager färg också. Känns onödigt att måla där vi ska sätta upp en tapet men av erfarenhet sedan tidigare tapetseringar har vi sett att en mörk grund och en ljus tapet blir ett riktigt dålig resultat. Den här rullen tapet vi ska sätta kostar dessutom 1500 kronor, så lika bra att göra det riktigt på en gång!

Ikväll spelas det innebandy match i stan för gubben och jag slänger mig på soffan och ligger kvar där tills det är dags att nattas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0