Ute och inne

Vi har just varit ute och åkt lite pulka. Jag är dyngsvettig då jag klätt mig alldeles för varmt. Annars är det bra här hemma förutom att Cindy är lite snorig (igen!). Vi hoppas att det går över snart, helst innan torsdag för då har vi mamma- och bebisträff. Den vill vi inte missa! I måndags var vi tvungna att hoppa över simmet pga förkylningen, samt att vi vart tvungna att köra bilen direkt till verkstaden på söndagen. På dagen hade vi haft loppis på Nolia, som vi förövrigt är jäkligt nöjda med. Vi sålde bort det mesta och fick oss en helt okej slant som vi kan göra något roligt för. Bilen stannade hursomhelst vid macken och motorlampan lyste och där var det stopp. Sebbes brorsa fick komma och hämta oss och vi lämnade våran bil utanför en verkstad på Grubbe.

Idag hämtar Sebbe bilen och det var förhoppningsvis inget allvarligt fel, men det kostar ju pengar ändå.

Nuförtiden då Cindy vaknar efter sina lurar står hon såhär:

Har sett att det finns bettskenor för spjälsängar, och det kan ju kanske vara något då hon gnager på kanten :)



Ungen passade på att äta lite snö ute idag och såg inte sådär jätte imponerad ut :) Hittade ett par fräscha, fodrade allvädersstövlar på loppisen för 20 spänn, och dom passade jätte bra nu när hon villl gå och stå lite ute.

Kommentarer
Postat av: Anso

Hallå! Även Cindy växer så det knakar! Vi köpte bitskenor till spjälsängen på Ikea, där har jag även köpt de återförslutningsbara fryspåsarna! Jättefin julbord oxå, tror alla våra vänner med barn varit å fotat för vk men vi är alltid ovetandes eller tankspridda ;) God Jul på er med!

2011-12-15 @ 20:22:33
URL: http://pyret.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0