Babyboom

Det här med nätterna går bara bättre och bättre. Inatt var verkligen en drömnatt för en mamma. Vi la hon i spjälsängen halv elva igår kväll och hon slocknade efter några minuter. Sedan vaknade hon halv fem (!), fick äta lite, bytte blöja, äta lite till och sedan för första gången sedan hon föddes kunde hon somna om på endast en kvart mitt i natten. Ungen sov sedan till åtta imorse. Känns helt otroligt. Nu ska man nog inte ropa hurra redan, då detta med rutiner snabbt ändras. Men helt klart är att hon sover otroligt mycket bättre och längre på nätterna nu.

Igår kväll åkte vi till Vännäs och hälsade på hos lillkusinen som är 3 månader äldre än gumman. Jag och Majsan la ner ungarna på en filt bredvid varandra. Gustav levde om, men tystnade så fort han fick syn på Cindy. Och Cindy vart jätte lugn när hon tittade på Gustav. Hon stoppade till och med in handen i Gustavs mun, nöp han i kinderna, och strök han i håret. Och för första gången vände sig Cindy från rygg till sida. Det var så gulligt att se!

Och på tal om bebisar, så måste vi förstås gratulera våra goda vänner Samme och Anne som blev föräldrar i söndags till lilla Linnéa. Nu längtar vi efter att få träffa den sötingen. Jätte roligt att Cindy får så många bebiskompisar redan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0