Kanske nya ljugarbänken

Vi har surrat om att bygga en bänk till altanen i ungefär två månader nu, men aldrig kommit till skott, så när jag såg att precis en sådan som vi hade tänkt skruva ihop fanns till nedsatt pris på Jysk slog jag till. 249 kronor senare låg den i bilen. Vettigt köp tycker jag. Fick även med mig en ny matta som passade bra till.

De vita porslinskuporna är också fynd från idag (50 kronor tillsammans på Returmarknaden). Ni vet såna här badrumslampor typ? Planen från början var att fylla dom med betong och sedan när det härdat klart spräcka glaset. Resultatet skulle alltså bli fina, runda betongklot som vi skulle kunna ställa ut i trädgården eller egentligen vart som helst. När jag hade skruvat ihop bänken tänkte jag att va tusan, jag ställer dit kuporna tillfälligt, men nu tycker jag att det passade så bra att jag börjar ångra mig gällande betongen. Fjant-Linda... Tanken på att förstöra såna fina prydnader fick mig att backa lite. Men kanske att jag hinner ändra mig, så funkar ju jag :)

Lägg också märke till de tre genomskinliga glasbollarna med belysning som ligger på mattan. Dom hade jag tänkt att dom skulle få ligga och plaska i lite vatten, men hittade inget vettigt kar här hemma, så får klura vidare på det.
Jag gillar den nya installationen.











Välkommen hem till oss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, tack men nej tack!

2010-06-08 @ 21:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0