Tomtsyn

Fick faktiskt med mig gnäll-Sebbe på en prommis idag. Gick och kikade på husen här i byn. Det är många som har julpyntat redan nu. Vi väntar nog med det tills nästa helg i alla fall. Efter Ikea besöket. Längtar som bara den... Annars så har det inte hänt så mycket. En vanlig söndag med lite huspyssel, fick bland annat upp gipsskivorna i hallen, och spacklat lite. Tvättmaskinerna går för fullt, och älgsteken ligger i grytan och luktar underbart. Ska bli såå gott.

Tänkte visa hur det ser ut på våran tomt nu. Måste ju säga att det ser väldigt grått och trist ut, men snön kommer göra att det blir mysigare.



Fryset jordgubbsland





Visst har vi en underbart fin och ståtlig gran?






Känner mig less på kameran. Så ruskigt usel. Inget man tar kort på gör sig rättvist. Konstigt ljus och trist. Man kanske skulle gulla lite med Sebbe och önska sig en ny i julklapp.

Förresten så är vi jätte oroliga för Sebbes pappa. Han har inte gått att få tag i på tre dygn nu, och både vi, farbror och faster, Sebbes syrra tokringer hela tiden, men inget svar! Vi åkte dit idag (till Bjurholm) för att kolla så att det inte hade hänt något eller så att han inte kunde ta sig ut ur lägenheten eller nåt. Han har både diabetes och problem med hjärtat, så det känns inte så tryggt. Men vi har ingen aning om vart han är. Hoppas att han hör av sig imorgon, och att allt är okej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0